Rokodelci in ustvarjalci, predstavite lokalne rokodelske izdelke

Rokodelci in ustvarjalci predstavite lokalne rokodelske izdelke

Lokalna akcijska skupina Dolenjska in Bela krajina (LAS DBK), ki jo vodi Razvojni center Novo mesto d.o.o., vabi rokodelce k oddaji ponudbe lokalnega rokodelskega izdelka. 

LAS DBK izvaja animacijo prebivalstva na različnih dogodkih, delavnicah, poslovnih sestankih in mreženjih, kjer želimo naše in vaše delo predstaviti tudi preko lokalnih rokodelskih izdelkov. Veliko kvalitetnih izdelkov še ni moč najti na spletu, zato vas pozivamo k oddaji ponudbe na tovrstni način. 

Prepričani smo, da imamo na območju veliko kakovostnih izdelkov, ki so lokalnega izvora, imajo v ozadju zgodbo in so hkrati uporaben pripomoček za vsak dan. K sodelovanju vabimo rokodelce z območja LAS Dolenjska in Bela krajina (območje občin Črnomelj, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mestna občina Novo mesto, Mokronog-Trebelno, Semič, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan in Šmarješke Toplice). 

Iščemo izdelke manjše velikosti v vrednosti od 5 do 15 EUR z DDV. 

Pogoji: 
- registirana dejavnost (možnost izdaje računa)
- rokodelec iz območja LAS DBK (zgornji seznam občin)
- izdelek lokalnega izvora (vsaj delno)
- možnost dobave do 100 kosov 
- vrednost enega izdelka od 5 do 15 EUR z DDV

Zaželeno:
- izdelek v trajnostni embalaži 


Izpolnite obrazec in oddajte svojo ponudbo s fotografijami za enega ali več izdelkov na e-naslov tina.stefanic@rc-nm.si ali po pošti na naslov Razvojni center Novo mesto d.o.o., LAS Dolenjska in Bela krajina, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto, s pripisom "Ponudba rokodelski izdelek".  
 


PONUDBA


Pripravila: Tina Štefanič 

Nazaj na: Novice