ANIMACIJSKE DELAVNICE za razvoj projektnih idej v okviru 2. javnega poziva

ANIMACIJSKE DELAVNICE za razvoj projektnih idej v okviru 2 javnega poziva

LAS Dolenjska in Bela krajina je dne 22. 12. 2017, na spletni strani LAS DBK, objavil 2. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na problemskem območju Bele krajine (Občine Metlika, Občina Črnomelj in Občina Semič).

Ločeno sta objavljena: Javni poziv za sofinanciranje operacij iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) in Javni poziv za sofinanciranje operacij iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

S ciljem pridobiti čim boljše projektne ideje bodo izvedene animacijske delavnice za razvoj projektnih idej IN USTVARJANJE PARTNERSTEV ZA URESNIČEVANJE CILJEV STRATEGIJE LOKALNEGA RAZVOJ NA OBMOČJU BELE KRAJINE – sredstva CLLD, in sicer

Občina

Kraj

Datum in ura

ČRNOMELJ

Podjetniški inkubator Bele krajine - Poslovna hiša STRATUS

v četrtek, 18. 1. 2018,

ob 10.00 uri

METLIKA

Mladinski center Metlika

v torek, 23. 1. 2018,

ob 10.00 uri

SEMIČ

sejna soba Kulturnega centra Semič

v sredo, 31. 1.2018,

ob 17.00 uri

Več informacij lahko pridobite na spletnem naslov LAS DBK www.las-dbk.si ali v Razvojno informacijskem centru Bela krajina, kontaktna oseba: Bojana Šprajcer, telefon: 040 814 582 ali v Razvojnem centru Novo mesto d.o.o., kontaktni osebi: Tina Štefanič in Jožica Povše, telefon: 07 33 72 980.

Vljudno vabljeni pri razvoju projektnih idej za še lepšo Belo krajino,

EKIPA LAS DBK


VABILONazaj na: Novice