Razpis za najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021

Razpis za najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021

Za kmetijstvo in turizem je bilo zadnje leto precej zahtevno; korona kriza je močno prizadela obe panogi, ki pa sta s povezovanjem našli nove možnosti sinergij, ki veliko obetajo tudi po koncu epidemije.

Na Časniku Finance s projektoma O vinu in Agrobiznis letos znova, že tretjič, pripravljajo konferenco Povezovanje kmetijstva in turizma, na kateri bodo predstavili različne primere dobrih praks in novih idej ter strategije na področju povezovanja gostincev, kmetij, regionalnih in lokalnih združenj oz. organizacij s področja turizma.


Iščejo se dobre prakse povezovanja kmetijstva in turizma ter nagrajujejo odlične razvojne strategije!


Tokrat primere dobrih praks izbirajo z javnim razpisom »Razpis za najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021«. Namen razpisa je predstavitev dobrih praks povezovanja kmetijstva in turizma tako širši poslovni in splošni javnosti kot morebitnim porabnikom ter spodbuditi drugo strokovno javnost k boljšemu sodelovanju in celostnemu razvoju ponudbe na področju turizma. Razpis Najboljše prakse povezovanja kmetijstva in turizma 2021 poteka od 25. januarja 2021 do 22. februarja 2021.

Iščejo podjetja, organizacije, združenja, kmetije  in druge posameznike, da predstavijo svoje edinstvene zgodbe v eni od navedenih kategorij:

  1. DOBRE PRAKSE pri povezovanju kmetijstva in turizma v letu 2020: predstavitev, s kakšnimi poslovnimi prijemi, prodajnimi potmi in ponudbo so privabili svoje goste v letu 2020;
  2. NOVE IDEJE IN NAČRTI za povezovanje kmetijstva in turizma za leto 2021: predstavitev novih strategij in razvojnih načrtov, novih poslovnih modelov in pristopov k trženju ali novih programov in ponudb, ki jih pripravljajo za goste v  letu 2021.

Prijavnica vam je na voljo na tej povezavi.

Za vse dodatne informacije in pojasnila nam pišite na maja.tanko@finance.si


 


Nazaj na: Novice