Natečaj »Prinesi kar imaš«

Natečaj Prinesi kar imaš

Center Rinka, Zavod za turizem in trajnostni razvoj Solčavskega, organizira natečaj »Prinesi kar imaš«, ki ga izvajajo v okviru projekta »Novi izzivi slovenske drobnice«. Z omenjeno razstavo želijo prikazati pestrost izdelkov iz ovčje volne na območju štirih sodelujočih LAS-ov: LAS s ciljem, LAS Notranjska, LAS Bela Krajina ter LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline.

Izdelki prijaviteljev iz območja LAS Dolenjska in Bela krajina se zbirajo v Krajinskem parku Kolpa, Adlešiči 16, 8341 Adlešiči. Krajinski park Kolpa bo LAS DBK dostavil izdelke najkasneje do 6. 9. 2019.

Izdelke bo ocenila strokovna komisija, kar pomeni usmeritev za izdelovalce pri nadaljnjem delu, hkrati pa promocijo in širšo prepoznavnost na območjih izvajanja projekta ter celotne Slovenije.

Otvoritev razstave bo v soboto, 14. septembra 2019, v okviru spremljevalnih aktivnosti 9. Festivala ovčje volne Bicka v Solčavi, ki bo potekal 22. septembra 2019 v Solčavi, s sodelovanjem vseh partnerskih LAS-ov na projektu.

Več informacij v zvezi z natečajem lahko dobite na telefonski številki 041 622 877 – Tončka Jankovič, KP Kolpa ali po elektronski pošti info@kp-kolpa.si. 


Natečaj

Prijavnica


 


Nazaj na: Novice