Vabilo k sodelovanju v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020 - LEADER projekti

Vabilo k sodelovanju v kampanji EU PROJEKT MOJ PROJEKT 2020 LEADER projekti

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano tudi v letu 2020 organiziramo skupaj s SVRK kampanjo EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020. V okviru kampanje si želimo predstaviti rezultate in koristi projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev Programa razvoja podeželja 2014–2020. Ker smo prepričani, da so številni izvedeni projekti LEADER/CLLD ali projekti, ki so v izvajanju zelo dobri, vse predstavnike LAS vabimo, da projekte, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z nami pod okriljem kampanje.

Kampanjo načrtujemo v tednu od 9. do 16. maja 2020. Zainteresirani se lahko vključite v kampanjo na način, da v tem obdobju organizirate različne dogodke, kot so dnevi odprtih vrat, otvoritve oz. predstavitve izvedenih naložb, pohodi, ogledi, kolesarjenje ... za katere organizacijsko in finančno poskrbite sami.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo poskrbelo za dodatno medijsko promocijo vaših dogodkov, ki jih boste organizirali z vključenim sloganom EU projekt, moj projekt. To bo predvidoma vključevalo plačano in usmerjeno promocijo na Facebook-u in objave prispevkov na radijskih postajah.
Za vse ustrezne predlagane projekte bomo predvidoma v aprilu organizirali spletno glasovanje za najboljši projekt. Izbranemu zmagovalcu bomo krili nekatere stroške organizacije dogodka oziroma bomo dogodek v sodelovanju z vami finančno programsko nadgradili.

V kolikor bi se zgodilo, da bi prispeli predlogi oz. želje presegali naše finančne zmožnosti, bomo v dodatno promocijo vključili omejeno število projektov. Kot organizatorji kampanje si pridržujemo tudi pravico do spremembe pogojev.

Za sodelovanje v kampanji vas prosimo, da do 20. 02. 2020 izpolnite obrazec v prilogi in ga pošljete na elektronski naslov: mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Za vse dodatne informacije vam je na voljo na Mreži za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano: Matej Štepec, matej.stepec@gov.si, 01/478 9136 in Nina Tomec, nina.tomec@gov.si, 01/478 9084.

Povezava do novice in obrazca za prijavo.

 

 

 


Nazaj na: Novice