Okrogla miza o smernicah zdrave prehrane v javnih zavodih

Okrogla miza o smernicah zdrave prehrane v javnih zavodih

V okviru projekta Z ROKO V ROKI DO KAKOVOSTNE PREHRANE,  je bila v torek, 15. 10. 2019, ob 14. uri, organizirana okrogla miza o smernicah zdrave prehrane v javnih zavodih in predlogih kako izločiti sklope ter s tem imeti možnost naročanja pri lokalnih ponudnikih. 

Okrogla miza je potekala v prostorih PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA PODBREZNIK, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto.

Na okrogli mizi sta sodelovali ga. Tea Kordiš sodelavka Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki je predstavila aktualne prehranske trende za pripravo zdravih obrokov in odvetnica ga. Marija Bukovec Marovt iz Odvetniške družbe Marovt in partnerji, izdelovalka vzorca razpisne dokumentacije javnih naročil za prehranske izdelke v okviru projekta. Na dogodku oz. delovnem srečanju so udeleženci lahko postavljali konkretna vprašanja v zvezi z izvedbo javnih naročil, zlasti z upoštevanjem 73. in 84. člena Zakona o javnem naročanju (ZJN-3), pridržana javna naročila. Nekateri udeleženci so se tudi dogovorili za individualno svetovanje, saj so v okviru projekta rezervirana sredstva za vavčersko svetovanje zainteresiranim.

Okrogle mize so se udeležili organizatorji prehrane, nabavniki ter ostali, ki delujejo na področju prehrane v javnih zavodih.


Predstavitvi, 15. 10. 2019: 

- Marija Bukovec Marovt: OKVIRNI SPORAZUM DOBAVA ŽIVIL

- Tea Kordiš: PREHRANA V VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNIH ZAVODIH PRIPOROČILA IN UGOTOVITVE STROKOVNEGA SPREMLJANJA KAKOVOSTI JEDILNIKOV


VABILO



Nazaj na: Izvajanje projektov