Darilni program v Hiši dobrot Bele krajine

Darilni program v Hiši dobrot Bele krajine

Veseli smo, ko vidimo kako naši projekti na območju LAS DBK živijo in uspešno delujejo ter razvijajo programe naprej tudi po tem ko se aktivnosti na projektu zaključijo.

Eden izmed najuspešnejših projektov je Hiša dobrot Bele krajine katerega je Občina Metlika skupaj s partnerji TD Vigred Metlika in Društvom vinogradnikov prijavila na 2. javni poziv LAS DBK, ki je bil financiran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Hiša dobrot Bele krajine se nahaja v objektu bivše »Humljanove trgovine«. Občina je uredila spodnji del hiše, ki je namenjen promociji in trženju lokalnih pridelkov in izdelkov.

Na enem mestu je tako zbrana in predstavljena ponudba lokalnih vinarjev, svoj prostor pa so dobili tudi sadjarski, vrtnarski, čebelarski, oljčni, zeliščni in ostali produkti iz lokalnega okolja. S pomočjo obeh partnerjev TD Vigred Metlika in Društvom vinogradnikov, je bila oblikovana mreža lokalnih ponudnikov, v katero se je vključilo več kot 25 različnih pridelovalcev in predelovalcev. Ti so predstavljeni tudi v promocijskem filmu, ki je bila ena izmed aktivnosti projekta.

 

Ker je decembrski čas in čas obdarovanja, lahko v Hiši dobrot naročite pakete lokalnih dobrot za obdarovanje poslovnih partnerjev ali obdarovanje svojih najbližjih.

Vabljeni k ogledu in naročilu izdelkov na spletni strani: https://hisadobrot-belekrajine.si/darilni-program/

 

 


Nazaj na: Novice