Pridružite se kolesarjem prijaznim ponudnikom

Pridružite se kolesarjem prijaznim ponudnikom

Ste upravljavec turistične znamenitosti, ponudnik nastanitev, gostinskih storitev, servisa koles?
Ste ponudnik druge kategorije, ki želi v goste privabiti tudi kolesarske navdušence?

V okviru projekta Kolesarska veriga na podeželju, bo v septembru organizirana delavnica na kateri bomo predstavili koncept pridobivanja certifikata za »kolesarjem prijaznega ponudnika«.

Ker je kolesarjenje vse bolj priljubljena oblika preživljanja prostega časa je smotrno, da to priložnost prepoznajo tudi ponudniki različnih storitev s področja prehrane, turizma in nastanitev. Kolesarska destinacija postane namreč privlačna takrat, ko se kolesarji v njej počutijo varno in imajo dostop do kvalitetnih storitev, ki so prilagojene njihovim potrebam. Pomemben delež prispeva seveda varnost in urejena infrastruktura, tesno sledijo tudi prijazna ponudba v nastanitvenih objektih, gostiščih, trgovinah, informacijskih centrih, kolesarskih servisih in vseh ostalih točkah, ki jih kolesarji koristijo tekom svojega obiska v turistični destinaciji.

Ali nudite nočitev za eno noč, izposojo koles, možnost pranja oblačil, polnjenja e-koles, prostor za shranjevanje in zaklepanje koles, osnovno orodje za popravilo koles … vse to so tiste malenkosti, ki lahko vašo destinacijo naredijo kolesarjem bolj prijazno.

Še več bo predstavljeno na delavnici, ki jo bo vodil Andrej Zalokar, Studio OREH d.o.o., Kranj. www.rekreatur.si.

 

V kolikor vas delavnica zanima in bi želeli več informacij nam pišite na nina.jankovic@rc-nm.si. Kmalu bo znan tudi termin delavnice.


Nazaj na: Izvajanje projektov