VABILO: Predavanje in pokušina "Industrijska konoplja – hranljivo živilo za vsak dom"

VABILO Predavanje in pokušina quot Industrijska konoplja hranljivo živilo za vsak dom quot

V okviru projekta POVEČANJE SAMOOSKRBNOSTI Z NARAVNIMI POTENCIALI BELE KRAJINE (VOLNA, LAN, KONOPLJA) vas partnerji vabijo na predavanje v okviru izobraževalnega dneva "Industrijska konoplja – hranljivo živilo za vsak dom", v četrtek, 7. marca 2019, ob 17. uri na Grmu Novo mesto – center biotehnike in turizma (Sevno 13, predavalnica P3 v pritličju prizidka).

Predstavili vam bomo vse informacije o tem, kaj morate kot pridelovalec vedeti o pridelavi konoplje za industrijski namen. Prikazali vam bomo posnetek o ročnem in strojnem pobiranju vršičkov. Spoznali boste hranilne lastnosti industrijske konoplje ter možnosti za njeno uporabo v vašem domu. Vsebine bomo za vas pripravili mag. Margita Adamič, Anton Absec in dr. Roman Štukelj. Po predavanju in odgovorih na vaša vprašanja bomo skupaj pokušali dobrote iz semen industrijske konoplje.

Vabljeni!

VABILO

Nosilec projekta: ZADRUGA SUPLIMI z.o.o.

Ostali partnerji v projektu: Javni zavod Krajinski park Kolpa, Mirabilis, poslovne dejavnosti in gradbene storitve, d.o.o., RIM LAN, društvo za kmetijstvo, turizem, kulinariko in domače obrti, Adlešiči in Eko društvo Krupa


clld_leader_eksrp


 


Nazaj na: Izvajanje projektov